Aangenaam Klassiek 2023

14,99

Hardcover, 80 pagina’s
Formaat: 20,5 x 13 x 1 cm
Auteur: Aldo Druyf
Inclusief: 3 cd’s en 3 kleur- en wenskaarten
Levertijd: 1-2 werkdagen


Tijdreis door de klassieke muziek

Aldo Druyf, klassiek gitarist en auteur van het boek Klassiek in Zicht, heeft voor Aangenaam Klassiek dit jaar het geschenk geschreven. “Om in het overweldigende aanbod van klassieke muziek te vinden wat jij mooi vindt”, dient het boekje bij Aangenaam Klassiek als welkome gids.

Een unieke tijdreis door de stijlperiodes van de klassieke muziek, aan de hand van een aantal belangrijke genres, vormt de basis van het boekje. Bij elk genre staat een persoonlijke muzikale tip van Aldo, waarvan er twaalf terug te vinden zijn op de extra derde cd. Alle tips zijn vervolgens te beluisteren via QR-codes, zodat u direct kennis kunt maken met de muziek.

De jaarlijks terugkerende belangrijkste klassieke najaarscampagne voor de entertainment- en boekenbranche, Aangenaam Klassiek, is weer overal verkrijgbaar. Muziekwinkels, boekwinkels en diverse warenhuizen ervaren deze promotiecampagne voor de klassieke muziek als een cruciale toevoeging aan het assortiment in de belangrijkste periode van het jaar.

De basis van Aangenaam Klassiek is sinds een paar jaar een luxe mediaboek met twee compilatie-cd’s, die samengesteld zijn uit nieuwe en bestaande klassiekemuziekuitgaven, en een extra boekje. Het boekje dit jaar is Tijdreis door de klassieke muziek.

De achterliggende titels, waarvan een track te vinden is op de twee cd’s, worden gedurende de campagne van 29 september 2023 tot en met 31 januari 2024 met korting aangeboden. Tevens vindt u in het mediaboek een cadeaukaart t.w.v. € 7,50 die gelijk verzilverd kan worden bij aankoop van een van de achterliggende titels, en een enveloppe met drie kleur- en wenskaarten.