Bij alle bestellingen onder de €35,- worden €2,50 aan verzendkosten gerekend. Bij bestellingen boven de €35,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De levertijd is 1-2 werkdagen. Voor bestellingen buiten Nederland kunt u contact opnemen met info@aldoclassics.nl.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor uw rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.
De afspeellijsten (Spotify) die horen bij het boek Klassiek In Zicht zijn door Aldo met veel zorg samengesteld, en ook is er veel aandacht besteed bij het kiezen van de uitvoeringen. De afspeellijsten die horen bij ‘Klassiek op sfeer’ (Spotify) zijn een muzikaal extraatje! Meer informatie lees je in de ‘Toelichting op de afspeellijsten’.
Je browser (Chrome, Internet Explorer, Safari of anders) is waarschijnlijk niet bijgewerkt naar de meest recente versie. Kijk of er een update mogelijk is en klik na het installeren hiervan opnieuw op de link naar Spotify. Als je een Spotify-account hebt, kan je dit ook oplossen door in te loggen.
Met een iPhone kan je de QR-codes uit het boek Klassiek In Zicht scannen door simpelweg de camera op de code te richten. Bij andere merken, zoals Samsung, moet je soms eerst een app downloaden waarmee je QR-codes kunt scannen.
De site heeft een nieuw webadres en is opgefrist en overzichtelijker gemaakt. Je hoeft nu ook niet meer in te loggen om naar de muziek te luisteren die hoort bij het boek Klassiek In Zicht. Het oude webadres kun je blijven gebruiken, je wordt dan doorgelinkd.
Nee, dat hoeft niet meer nu de website is vernieuwd.
Het kan gebeuren dat er op YouTube een filmpje verwijderd wordt. Ik vind het heel fijn als je dat meldt, ik zal dan meteen voor een vervangend filmpje zorgen! Je kan dit melden door een e-mail te sturen naar info@aldoclassics.nl.
Nee, als je browser (Chrome, Internet Explorer, Safari of anders) up-to-date is kan je inloggen met een gratis account en de muziek beluisteren. Het kan dan wel zijn dat je af en toe een reclame te horen krijgt. Voor meer informatie over Spotify-abonnementen kijk je op spotify.nl.