Klassiek In Zicht is dé lees- en luistergids voor een ontdekkingsreis door de mooiste klassieke muziek. En iedereen kan mee! Van jong tot oud, van beginner tot ervaren liefhebber, thuis en op school!

INHOUDSOPGAVE    VOORBEELDHOOFDSTUK


Aldo Druyf in gesprek met dirigent Jan Willem de Vriend over het boek Klassiek In Zicht.

Door de unieke indeling in genres krijg je een duidelijk overzicht en weet je al snel welke werken voor jou interessant zijn, of word je misschien juist geprikkeld minder bekende muzikale paden in te slaan! Alles wordt op plezierig leesbare wijze beschreven en alle muziek is ook nog eens online te beluisteren via de website.

Verder staat de gids vol met quotes, columns, tips, voorbeelden van klassiek in pop & film en een componistenkaart op de binnenflappen. Rijk geïllustreerd met tekeningen van John Minnion.


Zo beluister je de muziek uit de gids meteen met je mobiel of tablet!

Met een iPhone kan je de QR-codes uit het boek scannen door simpelweg de camera op de code te richten. Bij andere merken, zoals Samsung, moet je eerst een app downloaden waarmee je QR-codes kunt scannen. Je hoeft niet in te loggen!

De muziek behorend bij het boek Klassiek In Zicht is te beluisteren via de knop Afspeellijsten. Je kan inloggen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die voorin het boek staan. Je kunt dan de door Aldo Druyf speciaal voor het boek geselecteerde video’s (YouTube) en afspeellijsten (Spotify) bekijken en beluisteren.